Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2008

Εντός Εστίας στην Μελβούρνη..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντός εστίας και εκτός συνόρωνΣτη Μελβούρνη και η έκθεση γελοιογραφίας με θέμα τους άστεγους και τον κοινωνικό αποκλεισμό και τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών.


Με μια έκθεση γελοιογραφίας στις αποσκευές της αναχώρησε η Ελληνική Ομάδα Αστέγων, για την Μελβούρνη όπου θα συμμετάσχει στο 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων!

Η έκθεση "Εντός Εστίας" που πραγματοποιήθηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές στο πλαίσιο της καμπάνιας του περιοδικού ΓΑΛΕΡΑ «Γκολ στη Φτώχεια, στον ρατσισμό και στις εξαρτήσεις», με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και θέμα τους άστεγους συμπολίτες μας, θα παρουσιαστεί και στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, η έκθεση θα παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο που θα διεξαχθεί και το ποδοσφαιρικό τουρνουά, στην κεντρική πλατεία της Μελβούρνης, την πλατεία Federation, νούμερο ένα τουριστικό προορισμό της πόλης και πέρασμα εκατοντάδων χιλιάδων αυστραλών και επισκεπτών καθημερινά.

Στις γιγαντοοθόνες που είναι εγκατεστημένες στο κέντρο της πλατείας θα προβάλλονται τα έργα των 28 δημιουργών, κατά τη διάρκεια του 6ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων (1 – 7 Δεκεμβρίου).

Στην έκθεση συμμετέχουν οι Τάσος Αναστασίου, Δημήτρης Θ. Αρβανίτης, Miguel Brieva, Δημήτρης Γεωργοπάλης, Σπύρος Δερβενιώτης, Γιάννης Δερμεντζόγλου, Μιχάλης Διαλυνάς, Πάνος Ζάχαρης, Πέτρος Ζερβός, Γιάννης Ιωάννου, Γιάννης Καλαϊτζής, Δημήτρης Καλανδράνης, Λουίζα Καραγεωργίου, Δημήτρης Κορδαλής, Μιχάλης Κουντούρης, Ηλίας Μακρής, Γιώργος Μαλισσιόβας, Πάνος Μαραγκός, Βασίλης Παπαγεωργίου, Θανάσης Πέτρου, Ανδρέας Πετρουλάκης, Κωνσταντίνος Ρουγγέρης, Στάθης, Soloup, Κωστής Τζωρτζακάκης, Εύη Τσακνιά, Βαγγέλης Χερουβείμ, Πέτρος Χριστούλιας και Κων Χρυσούλης.

Πολύτιμος υποστηρικτής στη διοργάνωση της έκθεσης αλλά και των άλλων εκδηλώσεων της ΓΑΛΕΡΑΣ και της Ομάδας Αστέγων στην Αυστραλία, θα είναι η Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης.

Η πρωτοβουλία «Γκολ στη Φτώχεια» έχει «βασικούς συμπαίκτες» το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Πειραιά και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

O OTE, η Interamerican, η ASATEAM SPORTS BUSINESS, η Street-Soccer PR events και ο κινηματογράφος MIKROKOSMOS, ώς υποστηρικτές, είναι, και αυτοί, στην πρώτη γραμμή της καμπάνιας.2 σχόλια:

Green_revenger είπε...

Ωραία τα λες!
Αναρωτιέμαι όμως, στον ΟΔΗΓΗΤΗ και τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ θα σε άφηναν να τα γράψεις;;;
Έτσι για να μην ξεχνάμε το "δημοκρατικά συγκεντρωτικό" μας δόγμα...

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία !